CONTACTE SI ASISTENTA

Rezervați la telefon sau contactați operatorul pentru informații

+37379020707

Chișinău, Botanica, Oficiu Nr. 2.

Chișinău, bd. Dacia nr. 25 (lîngă McDonald's)
Program de lucru:
Lun - Dum: 08:00 - 18:00

Aeroport Chisinau RMO

Aerport Chisinau, Bulevardul Dacia 80/3
Program de lucru:
Lun - Dum: 06:00 - 23:00

Asistenta Rutiera

+37379020707 Deschis 24/7

Contactați-ne în orice moment

Rezervă acum și începe-ți aventura

Nu ratați șansa de a avea o experiență unică în Moldova cu o mașină de închiriat. Rezervă-ți mașina de închiriat cu noi și pregătește-te să explorezi aceste destinații fascinante în confort. Suntem gata să vă întâmpinăm și să vă oferim cel mai bun serviciu de închiriere auto din Moldova. Contactați-ne ori de câte ori suntem aici pentru a vă face călătoria de neuitat.

Asistență clienți: Întotdeauna la dispoziția dumneavoastră

Prioritatea noastră este să vă facem călătoria cât mai plăcută. Echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7 pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă ajuta cu fiecare pas al procesului de închiriere. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice solicitare sau clarificare, suntem aici pentru dumneavoastra.

Aeroportul Chișinău: rezervare rapidă și ușoară

Serviciul nostru de închiriere auto este disponibil atât la oficiul din Aeroportul Chișinău, cât și direct la biroul situat în orașul Chișinău, garantându-vă un confort de neegalat imediat ce aterizați sau ajungeți în oraș. Indiferent de unde călătoriți din lume, puteți rezerva o mașină prin telefon sau direct pe site-ul nostru. Suntem pregătiți să răspundem nevoilor dumneavoastră de mobilitate.

Importanța Asistenței pentru Clienți

Asistența pentru clienți reprezintă coloana vertebrală a oricărei afaceri de succes. În domeniul închirierilor auto, aceasta se manifestă printr-o gamă largă de servicii menite să răspundă nevoilor clienților și să le asigure o experiență cât mai plăcută. De la momentul rezervării până la returnarea vehiculului, fiecare interacțiune cu compania trebuie să fie impecabilă.

Servicii de Asistență în Timp Real

Una dintre cele mai importante aspecte ale asistenței pentru clienți este disponibilitatea 24/7. Clienții pot avea nevoie de ajutor la orice oră, fie că este vorba despre o problemă tehnică cu vehiculul, fie despre clarificări legate de contract. Companiile noastra de închirieri auto oferă asistență telefonică, prin e-mail sau prin telefon, asigurând astfel un suport rapid și eficient.